Har fått drakt, men må fortsatt vente til januar.

Ola Solbakken drar på seg Roma-drakten i begynnelsen av januar, José Mourinho fikk endelig en spiller fra «Nordpol-klubben» som ydmyket ham i Conference League (før Mourinho hentet hjem trofeet til Roma). Nå er The Special One på jakt etter en utstøtt Barca-spiller som viste i VM at han sitter på et solid potensiale.

Memphis Depay skulle være Ronald Koemans posterboy da Lionel Messi forlot Camp Nou, noe som selvfølgelig viste seg å være en umulig oppgave for den tidligere Lyon-stjerna. Etter at Prosjekt Koeman brått var over i oktober 2021, forsvant Memphis Depay bakover i spilletidskøen hos Xavi.

LES: Hentet av Koeman, dumpet av Xavi – nå venter signering på høyrebacken

Denne sesongen har det i tillegg blitt en del skader på den nederlandske løven. Det ble likevel VM-tur på Depay, Louis van Gaal mente 28-åringen ville være viktig å ha med seg inn i et mesterskap. To scoringer før kvartfinale mot Argentina viser at teften til den nederlandske landslagstreneren var god.

Dette betyr likevel ikke noe fra eller til hos Xavi. Barca jobbet for en exit på Depay i sommer uten at det ble noe konkret, men nå har en overivrig José Mourinho meldt seg på.

Ifølge Tuttosport er Roma-treneren en stor fan av Depay, og skal ha tatt kontakt med nederlenderen for å få på plass en overgang. Ifølge det italienske mediet er det snakk om utleie fra januar, med mulig permanent overgang til sommeren. Dette lukter som en win-win for alle parter.

LES OGSÅ: Sven-Göran Eriksson er tilbake!