Er ikke i nærheten av formen han leverte under Conte. (foto: inter, twitter)

På tirsdag gikk Inter Milan videre til kvartinalen i Champions League for første gang siden 2011 med en vilt nervepirrende avslutning på 0-0 kampen mot Porto (Serie A-klubben hadde 1-0 fra første kamp). Dette er en typisk kamp Romelu Lukaku skal være med fra start og avgjøre. Inters toppscorer fra 2020/21-sesongen slapp innpå de siste tjue minuttene. Da kom det ikke som noen overraskelse at belgieren ikke blir med videre på San Siro.

For nå bekrefter Inter-boss Guiseppa Marotta at klubben ikke benytter seg av opsjonen på å hente tilbake Lukaku på permanent overgang fra Chelsea.

LES: Har blinket ut Gerrard og Lampard til trenerjobben

-Leieavtalen var for en sesong, så 30 juni går han tilbake til Chelsea, uansett hvordan han spiller, begynner Inter-bossen til Sky Italia.

-Lukaku har ikke funnet til den fitness han trenger for å spille sin beste fotball. Han er fortsatt ikke på sitt beste eller den spilleren vi opplevde (forrige gang), sier Marotta.

Da har Todd Boehly en spiller på vei tilbake til Stamford Bridge som ikke er del av planen, mens Inter Milan-bossen har sørget for å fortelle hele verden at Lukaku ikke lenger er verdt godt over milliarden Premier League-klubben betalte sommeren 2021.

LES OGSÅ: Har tatt kontakt med Per-Mathias Høgmo