Dani Olmo

Den 21 år gamle kroatiske vingen Dani Olmo ble oppdaget av Barcelona som en liten gutt, han ble til store protester i 2007 bare ni år gammel hentet fra Espanoyl til akademiet La Masia.

Syv år senere tok Dinamo Zagrep over «opplæringen» alt mens det unge stortalentet drømte om å spille for AC Milan og følge i fotsporene til sin store helt Paolo Maldini.

Les: Klopp: «En ny Manchester United æra er umulig»

AC Milan var enige om alt i forbindelse med Dani Olmo sin overgang fra Dinamo Zagreb, men så dukket det opp en stor hindring. – En skikkelig grådig agent.

Den kroatiske Sportske Novosti har de siste to dagene nesten gått opp i limingen etter å ha skrevet kilometere med artikler om Olmo. AC Milan har kommet med bud på 20 millioner euro pluss bonuser med et fem-årig avtale som både Dinamo Zagreb og Dani Olmo har akseptert.

Det er ikke bare Mino Raiola som er sykelig grisk, det finnes flere agenter av den sorten. – Dinamo-sjef Nenad Bjelica vil ikke kommentere saken fordi «en overføring blir diskutert».

I følge 24sata krever Olmos agent krever så mye som 7 millioner euro i tillegg til vanlig provisjon, noe som Rossoneri ikke er villig til å betale. Agent Andy Bara har muligens latt seg inspirere av de 100 millionene Mino Raiola klarte å suge ut av Borussia Dortmund i forbindelse Erling Braut Haaland overgangen.

Les: Mino Raiola klarte å suge ut 100 millioner av Haaland deal

Olmos agent Andy Bara ankom Hotel Lone der Dinamo campet fredag ​​kveld, og sier at ting går fremover.