Danny Drinkwater drikker her vann.

Danny Drinkwater har lenge vært på vei bort fra Chelsea, allerede i fjor fikk han beskjed av manager Maurizio Sarri at han ikke passet inn og ikke ville få noe mer spilletid.

Denne sesongen har han ikke spilt et minutt siden Community Shield-kampen som startet den engelske fotballsesongen i august, – Sarri sa den gangen:  Han passer ikke til mitt system, og jeg ba han om å se seg om etter en annen klubb. Han valgte å bli»

Danny Drinkwater kommer ikke til å bli en del av Chelsea igjen, ihvertfall ikke så lenge Maurizio Sarri er manager. – Kan tenke han klamrer seg fast fordi han tror lykken kan bli bedre hos en annen manager.

Fyllekjøring hjelper ihvertfall ikke.

Les: Ikke alle Chelsea-spillerne har det like moro med Sarri

Chelsea-manageren har ikke kommentert ulykken 29-åringen var innblandet i etter at han angivelig fyllekjørte. Danny Drinkwater er siktet for promillekjøring etter å ha vært involvert i en bilulykke natt til tirsdag og må møte i retten i mai.

Drinkwater skal ha krasjet inn i en annen bil bare minutter etter at han forlot en fest i utkanten av Manchester, om lag klokken 00.30 tirsdag.

Drinkwater skal ha kjørt en bil av merket Range Rover. To kvinner og en mann ble behandlet for mindre skader på stedet, skriver BBC.