Nekter å slippe en ving til som senere hentes av Solskjær og gjengen.

Nevner du navnet Jadon Sancho til en tilfeldig forbipasserende på gata i den lyseblå delen av Manchester, blir du møtt med et grynt. Nå er Borussia Dortmund tilbake på jakt på City-akademiet, men denne gangen er Premier League-klubben våken.

Denne gangen er det Jayden Braaf det gjelder. Den nederlandske vingen ble hentet til City fra PSVs Eindhoven ungdomsavdeling i 2018. Debutsesongen hos City spilte han fast på U18-laget og imponerte med fart og teknikk. I 2019/20-sesongen ble det fullt opp med Premier League 2 spill, Uefa Youth League og FA Youth Cup. Når du legger til at han var en av nøkkelspillerne hos Nederland da de nådde semifinalene i U17-VM i 2019, da er det lett å skjønne Dortmunds interesse.

Les: Tidligere Real Madrid-manager har endelig kjempet seg tilbake

Det er tyske Bild som hevder Michael Zorc og gjengen har blinket ut Braaf som den neste store vingen på Signal Iduna Park. Den tyske avisen hevder City skal være på glid og forventer rundt 10 millioner euro for supertalentet.

Les på F7: Juventus forlenger med Jeep

Har det klikka helt for City? Har historien ikke lært klubben noe som helst? Joda, Jandon Sancho-glippen skjer bare én gang hvert 50. år. Ifølge Bild har City klokelig stilt kravet om en tilbakekjøps-klausul.

Sende en 18-åring til Dortmund og til kanskje verdens beste groforhold for de største talentene, for så å hente spilleren tilbake når han har skaffet seg erfaring fra spill mot flere av verdens beste klubber i Bundesliga og Champions League?

Jepp, City har lært.

Les: Kommer tilbudet fra PSG, mister Mourinho garantert en høyreback