Nærmer seg de siste Benzema-klemmene. (foto: real, twitter)

Tottenhams store sønn ble hentet tilbake til London i 2020 for å drysse tryllestøv over gjengen til Jose Mourinho. Nå virket ikke portugiseren selv særlig tent på konseptet med å leie waliseren, så det endte med at Bale fikk et seig start. Likevel, med solide 11 scoringer på 20 Premier League-kamper kunne Bale returnere til Madrid med rak rygg.

Til sommeren er Gareth Bales berg-og-dalbane reise hos Real Madrid over. Med en ukelønn på over 6 millioner (salarysport.com) har Bale sikret fremtiden for de kommende generasjonene.

Les: Spansk media: Liverpool kan nå bli den STORE vinneren på overgangsmarkedet

Penger trenger ikke å være styrende for veien videre, noe som åpner opp for at forventningene til lønn kan komme på et realistisk nivå. Dette bør åpne døra til flere klubber for 32-åringen når han spaserer ut fra San Bernabeu som free agent, 30. juni.

Denne sesongen har det blitt 270 minutter på banen for Real Madrid. Koronavirus, leggskade og kneskade har avløst hverandre og holdt Bale uvirksom.

Nok usikkerhet rundt den fysiske tilstanden til å avskrekke potensielle arbeidsgivere?

Les på Engelske klubber: Tottenham takket høflig nei takk til 35 milliarder kroner

Ingen tvil om at Bale kler Spurs-drakten.

På balløya er Bale linket til en tredje runde hos Tottenham, men Ifølge Football-London har Tottenham bestemt seg en gang for alle at de ikke kommer til å hente inn klubbens store sønn til en tredje runde.

Les: Spansk media: Liverpool kan nå bli den STORE vinneren på overgangsmarkedet

Uansett hvor mye vi digger en Bale i toppform, Tottenham må se fremover for å nå målene om å returnere til topp-fire i Premier League og suksess i Europa. Gareth Bale har gjort sitt hos Spurs.