Donny van de Beek er ikke verdt 13 millioner euro for Eintracht. (foto: Eintracht Frankfurt)

Det er nesten imponerende hvor lite god fotball Manchester United har klart å skape under ledelse av den nederlandske manageren Erik ten Hag. Etter det siste tapet i Premier League (0 – 1 mot Arsenal på Old Trafford) ble det klart at den dårlige stemningen i klubben ikke skulle repareres med en fest.

Donne van de Beek som floppet totalt hos Manchester United, ble 1.janaur sendt på lån til Eintrach Frankfurt ut sesongen. – Det lå en kjøpsopsjon i avtalen som ikke kommer til å benyttes, dermed er 27 åringen tilbake i tide til den årlige avlyste sommerfesten.

Les: Nabo og Manchester United spiller røpet til Jason McAteer hvem som overtar etter Erik ten Hag

Donny van de Beeks agent Guido Albers bekrefter at Frankfurt ikke vil utøve kjøpsopsjonen. Dermed vil spilleren i første omgang returnere til United, før han trolig sendes videre. – Alt mens han fortsatt drar inn 7,2 millioner euro i året.

«Frankfurt har fortsatt en opsjon frem til 30. juni, men de vil ikke utøve den. Offisielt drar han nå tilbake til Manchester United og jeg er i diskusjoner med ham. Donny ønsker ikke å bli i Premier League, som United heller ikke vil. Det er ikke et godt valg for ham» sa Albers til ESPN.

Van de Beek kom til United fra Ajax i 2020, og har tidligere også vært på lån i Everton. Han har kontrakt til sommeren 2025. Totalt har han gjort 62 kamper for Manchester United.

Les på Popidol: Annonserer når de vil annonsere arvtageren til Nintendo Switch