Byggmester Jim Ratcliffe. (foto: Ratcliffe)

Manchester United er klar for en travel sommer nå som Sir Jim Ratcliffe forbereder seg på sitt første vindu med ansvar for all fotballoperasjoner på Old Trafford.

Flere store spillere er i kikkerten, men mange skal også ut. – Disse fem skal i hver fall UT i det som i engelske medier omtales som en reformasjon av hele klubben.

Les: Pochettino ønsket av europeisk gigant

Anthony Martial
Anthony Martial er uten kontrakt i slutten av juni og det er bekreftet at han forlater Man Utd denne sommeren. Franskmannen har vært plaget av skader de siste sesongene og har ikke vært førstevalg på flere år. En erstatter forventes å bli signert.

Raphael Varane
Midtstopperplassen har blitt et enormt problem for Manchester United. De røde djevlene kan trenge å signere en etterfølger til Raphael Varane, samtidig som den tidligere Real Madrid-stjernen som er sterkt knyttet til en overgang til Saudi Pro League.

Akkurat som Martial har Varane også vært utsatt for skader i det siste, og det har kontinuerlig blitt rapportert om en potensiell exit siden i fjor.

Gitt situasjonen i klubben tror de fleste at midtstopper Jonny Evans blir med videre. Han signerte bare en ettårskontrakt da han kom tilbake til Manchester United på en gratis overgang i fjor sommer, og selv om det å beholde ham i troppen kan anses som en fornuftig idé, gitt hans erfaring.

Casemiro
Casemiro har blitt mye kritisert denne sesongen, og Jamie Redknapp sammenlignet ham nylig med en «Soccer Aid»-spiller etter opptredenen hans mot Bournemouth. Det vi så mot Crystal Palace og Arsenal var like trist.

Manchester United betalte hele 70,7 millioner euro for å signere ham i 2022, og selv om beilere kan være begrenset, kan de røde djevlene prøve å avlaste Casemiro for å finansiere et trekk for Amadou Onana. Saudi Pro League kan være en potensiell destinasjon.

Christian Eriksen
Christian Eriksen vil ha ett år igjen av kontrakten sin på Old Trafford i sommer og den tidlige konsensus er at han skal selges.

Den danske landslagsspilleren ønsker angivelig å forlate Manchester United da han ikke ønsker å sitte på benken til Erik ten Hag.

Les på Engelske klubber: Kaptein Martin Ødegaard leder Arsenal-spillerne til vill klubbrekord