(foto: donnarumma, twitter)

Han er 22 år ung med 251 seniorkamper for AC Milan, 88 av dem clean sheets. Etter mye klabb og babb de siste to sesongene ble Milan og agent Raiola/Donnarumma enige om at de ikke ble enige.

Dermed går keeperen ut fra San Siro som free agent, 30. juni. Det kan ikke ha vært mange toppklubber som ikke har vurdert signering av italieneren, men med Raiola i kulissene er det ikke så mange som har råd til å lønne den unge veteranen.

Les: Tottenham klasket 250 millioner i bordet for fullblods argentinsk spiss

PSG kan.

Linken til Paris-klubben har vært sterk, ifølge Tuttomercatoweb er de personlige betingelsene på plass, med solide 110 millioner kroner i året pluss 20 milioner koblet opp til prestasjonsrelatert bonus.

Tuttomercatoweb hevder PSG har så dårlig tid at de sender Donnarumma til den obligatoriske medisinske testen midt i EM-sluttspillet. Donnarumma kan ikke reise til Frankrike, men det hele skal løses med at testen gjennomføres i nærheten av treningsleiren til det italienske landslaget.

Vi tipper landslagstrener Roberto Mancini ikke er videre happy for distraksjonen.

Les på F7: Ronaldo og Pogba bruker rå forbrukermakt

For rundt tre år siden hentet PSG Buffon som tippet 40, nå hentes arvtageren til keeperlegenden. En stor dag for Mauricio Pochettino.

Les: Overgang klar: Endelig blir det Premier League-kamper på Danny Rose