(foto: atletico, twitter)

Det er en sedvanlig selvsikker Atletico Madrid manager Diego Simeone som uttaler seg om en av sine stjerner, uttalelser som ville vært utenkelig for noen få måneder siden.

Simeone åpen for at Felix forlater Wanda Metropolitano: «Jeg forstår»

Under sommerens EM ble Joao Felix skadet, og gikk derfor glipp av sesongstarten med Atletico Madrid. I november skadet han så leggen og ble dermed holdt ute av spill igjen. Samtidig hadde Antoine Griezmann og Matheus Cunha, som kom til i løpet av sommeren, naturlig nok fått fotfeste i laget.

Les: Atletico Madrid er svært interessert i et bytte med Anthony Martial

De regjerende seriemesterne har ikke hatt en like sterk sesong så langt i år, Atletico Madrid klamrer seg fast på fjerdeplassen og Champions League kvalifisering.

Felix har bare spilt seks kamper i alle konkurranser, og har kun scoret ett mål. Det har skapt rykter om at 22-åringen kan forlate klubben i vinter. – Det er ikke godt nok for en spiller som kostet 127 millioner euro.

Manager Diego Simeone forstår om portugiseren ønsker å dra.

«Jeg forstår alltid alt. Jeg er åpen for alt. Det viktigste er laget. Joao er en viktig del av laget vårt», sier han ifølge Goal.

Simeone ga Felix spilletid i forrige helgs derby mot Real Madrid på Santiago Bernabéu, en kamp de tapte 2 -0. «Han må gjenta sånne prestasjoner. Han spilte 30-35 minutter og viste frem alt talentet sitt. Vi håper han gjentar det, for det er spilleren vi trenger»

Så med andre ord, Joao Felix må gjenta det beste han gjorde mot Real Madrid igjen og igjen ellers så blir han solgt.

Les på Popidol: I morgen smeller det.. håper vi