Lautaro Martinez

Inter Milan trenger å løse opp en salig økonomisk kjerringknute til sommeren og er nødt til å selge spillere. Det lå en Lukaku-exit i luften, noe som ville ha bragt et solid bidrag til klubbkassa, men belgieren har tydeligvis ingen planer om å følge Conte ut døra.

– Jeg blir. Jeg føler meg bra i Inter. Jeg har allerede hatt kontakt med mannen som blir vår nye manager. Kanskje jeg ikke burde si det enda. Det var en veldig positiv samtale. Så har vi også utfordringen med å klare å vinne ligaen igjen sier Lukaku ifølge BBC.

Les: Hvordan velge en pålitelig sportsbooker for Norge

Okay, Lukaku ser ut til å bli. Inters kinesiske eiere ønsker å kutte kostnader i sommer (noe som sendte Conte ut av San Siro), da er det én spiller som kan løse mye: Lautaro Martinez.

Forrige sommer var Martinez halvveis på vei til Barcelona, men handelen ble stanset (noe argentineren sikkert er takknemlig for nå). Betyr dette at Barca tar opp tråden?

Les på F7: Salvatore Garau selger usynlig kunstverk for masse penger

Ifølge Diario AS har Atletico Madrid rykket opp i pole position. Diego Simeone skal ha bedt spesielt om Martinez som forsterkning.

Ifølge Football Italia har Inter og Lautaro i flere måneder forhandlet om forlengelse uten å komme i mål. Ender det med Atletico-overgang på argentineren, setter vi penger på at Diego Simeone har troppen til å gå for en back-to-back.

Les: Kylian Mbappé kan glemme å stikke fra PSG