Stor mann med store krav.

Det nærmer seg en ny runde med stolleken. Hos Atletico Madrid må Diego Costa mislykkes med å finne en ledig stol å sitte på når transfermusikken stanser.

Sorry, vi kunne ikke dy oss. Nok om barneleker og over til fotball-alvoret:

Det er ESPNs kilde som hevder at Atletico er overivrige etter å hente Edinson Cavani allerede i januar for å få mer fart på angrepet sitt.

Les: Chelsea i taket etter positiv nyhet

PSG-spilleren er som kjent uten kontrakt i juni etter syv år i Paris, og en annen av ESPNs trofaste kilder har sagt Cavani ikke kan forvente forlengelse. Det hjalp heller ikke med lengre skadeavbrekk og en scoringskåt Mauro Icardi i PSG-drakt.

Så hvor kommer vår favoritt Diego Costa inn i bilde?

Ifølge ESPN har Cavanis agent/halvbror allerede hatt samtaler med Atletico. Målet til Diego Simeone er å takke Costa for følget og sende spanjolen ut av Madrid for å gjøre plass til Cavani og deler av hans rundt 180 millioner kroner i årslønn.

Les på Popidol: Nå kan Snoop Dogg kommentere «NHL» kampene dine

Utfordringen med å friste noen til å kjøpe Costa i januar er selvfølgelig at lønnsforventningene hans som følger med på flyttelasset.

Når en av ESPNs kilder i tillegg hevder at PSG ikke har lyst til å slippe Cavani i januar, har vi en fullgod episode av forviklingar.

https://youtu.be/2fOD_dG8Jh8

Costa ut for å gjøre plass – hvis ny arbeidsgiver kommer på banen i januar. Cavani inn – hvis Costa er ute og PSG ombestemmer seg. Lykke til, Simeone!

Les: Brendan Rodgers med nyhet Leicester-supporterne skal feire hele helgen