(c) Bilde: PT Nillson,Molde FK: Ottar Magnus Karlsson

Moldes hovedtrener Ole Gunnar Solskjær må være så fornøyd med med sin angrepsrekke at han velger å låne ut den 21 år gamle Den islandske spissen Ottar Magnus Karlsson.

De vi har sett av han så langt tyder på at gjennombruddet kommer i år. Dumt for Molde sine gullsjanser at gjennombruddet kommer i Allsvenskan.- Det kan tenkes at de bare er snille og synes synd på nyopprykkede Trelleborg som er desperate etter å finne en erstatning på deres skadede stjernespiller Salif Camara Jönsson.

Foruten godhet skjønner vi ingenting. 

Karlsson har tidligere spilt i Víkingur Reykjavík og fått god trening i ungdomsakademiet til Ajax. Han har også spilt fem A-landskamper for Island.

Les: Låner et av Norges største talenter fra Molde

«Ottar Karlsson er akkurat det vi trenger for å fylle stallen etter skaden til Salif. Med Ottar får vi en sterk og teknisk angriper som har alle de kvalitetene vi har lett etter», sier klubbdirektør og sportssjef Mattias Kronvall til klubbens nettside.

Karlsson har tidligere spilt i Víkingur Reykjavík og i ungdomsakademiet til Ajax. Han har også spilt fem A-landskamper for Island. Han slutter seg til Trelleborg 1. mars.

 

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!