Vadim Demidov

Vadim Demidov er en kjent skikkelse i Norsk fotball, han startet i Hønefoss og kom etterhvert til Rosenborg. – Det ble et springbrett til som i 2011 brakte han ut i verden.

Først spanske Real Sociedad så tyske Eintracht Frankfurt en kort periode for så å bli lånt tilbake til den spanske klubben Celta Vigo. Demidov var innom russiske​ Anzji uten å få spilt en eneste kamp. Etter fire år ute var han tilbake i Brann.

Vadim Demidov forlot Brann for over et år siden, for å spille i den nystartede Major Soccer League klubben Minnesota United.-  Han skrev under en kontrakt på to år, med et års opsjon.

Det ble til en umiddelbar katastrofe, han fikk spille de tre første kampene til Minnesota og det med enorme tap. Etter det har det blitt benken. Fans og media har ikke vært nådige og konsensus er at han er den dårligste spilleren de har sett i den amerikanske ligaen.

Ifølge avisen Star Tribune skal klubben nå ha betalt 550 000 dollar for å frigjøre Demidov fra kontrakten, noe som tilsvarer over 4,5 millioner norske kroner.

Overgangsvinduet stenger onsdag for at Demidov skal få ny jobb må han få «sparken» før vinduet lukkes. Minnesota er skuffet over sin dyreste spiller, de skal ha forsøkt å kvitte seg med han i hele høst.

Det har ikke kommet noen signaler for hva som skjer nå, men skal vi tippe så er en retur til Brann ikke usannsynlig. Der var han en del av førsteleveren de to sesongene han spilte der.

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!