David de Gea. (foto: united, twitter)

David de Gea fikk aldri den avskjeden på Old Trafford Bruno Fernandes mener spanjolen fortjente. Den 544. og 545. kampen ble spilt uten noen hyllest fra supporterne, som ikke var klar over at det var siste gang de så Premier League-sesongens beste keeper. Nå befinner De Gea seg i en mellomfase, der han skal forhandle seg inn i en klubb som matcher ambisjonene hans.

David de Gea var «nesten» Real Madrid keeper, men manager Carlo Ancelotti ønsket en annen erstatter for Thibaut Courtois som ble skadet rett før sesongstarten.

LES: Feige Manchester United bekrefter de ikke har bestemt seg

I München har det nå åpnet seg neste store mulighet. Neuer er fortsatt ikke fullt tilbake fra knebruddet, vikar Yann Sommer er godt etablert på San Siro hos Inter, nå jages frenetisk en løsning mellom stengene. Ifølge tyske Sky Sports har tyskerne City-keeper Stefan Ortega nå øverst på ønskelista, der De Gea står som andrevalg. Pep Guardiola uttalte forrige uke han ikke er klar for å slippe andrekeeperen inne i ny sesong.

David de Gea tar avgjørelsene selv, og skal ifølge Sky Sports ha gjennomført forhandlinger med Bayern, de personlige betingelsene (nedjustert fra Man United) skal ikke være noe problem for storklubben.

Et bekreftet tilbud ligger likevel ikke på bordet enda. De håper nemlig fortsatt å dra i land en avtale for Ortega og avventer derfor å gå videre med å sluttføre avtalen for De Gea fram til de har fått en endelig avklarering rundt City-spilleren.

LES OGSÅ: Uka etter å ha signert Turner er Forest tilbake for ny Arsenal-spiller

Dette lukter likevel en De Gea-signering med bundesliga-giganten.