Gjermund Åsen i et trivelig øyeblikk med hovedtrener Geir Bakke. Bilde LSK

Hovedtrener Geir Bakke meldte overgang til Lillestrøm fra Sarpsborg 08 for over tre år siden. – Nå sjokkerer han ved å gå videre til Vålerenga. 53 åringen har gjort jobben for kanarifuglene, han har løftet dem opp igjen til Eliteserien og sist sesong landet på 4.plass noe som er rett utenfor spill i Europa.

Vålerenga på sin side er i dyp krise og for en måned siden sparket hovedtrener Dag-Eilev Fagermo. Oslo-klubben lever farlig bare et poeng over kvalikkplass.

Les: Manchester United kan bli nektet å signere Mbappe, Neymar og Navas

Lillestrøm har akkurat annonsert at Geir Bakke forlater klubben, mens Vålerenga ikke enda har vekket opp sin markedsavdeling. LSKs styreleder Morten Kokkim hadde følgende kommetar på egen web: Vålerenga har kommet med et tilbud som Geir sannsynligvis følte at han ikke kunne si nei til. Det er selvfølgelig synd for oss, og skuffende.

I søndagens kamp mot Sandefjord vil sportssjef Simon Mesfin lede laget i samarbeid med toppspillerutvikler Frode Kippe og analyseansvarlig André Schelander. De vil også lede treningene fram mot den kampen.

Les: The Telegraph har avslørt Tottenhams monstertilbud til Harry Kane

Praktisk, kan begynne å jobbe med en gang uten å måtte tenke på flytting først. – Det er bare 20 minutter fra Lillestrøm til Vålerenga.