Moises Caicedo

I januar takket Moises Caicedo Brighton-supporterne for all støtte. 21-åringen trodde Arsenal-overgangen var på plass og tenkte han skulle være tidlig ute med å takke for seg. Så satte Brighton-ledelsen på det som var av bremser, overgangsvinduet ble smelt igjen med Caicedo fortsatt i Brighton-drakt. Midtbanespilleren ristet det av seg og leverte også i siste del av sesongen. Nå er det tid for ny runde, denne gangen er 21-åringen litt forsiktig hvordan han ordlegger seg.

Men hvilken klubb han nå åpner døra for, det er det ingen tvil om. Flere av storklubbene i Premier League har posisjonert seg for en Caicedo-signering, de siste ukene har ulike engelske medier meldt Chelsea som en av de ivrigste.

LES: Romelu Lukaku er fortsatt på salg, men ikke på billigsalg

Caicedo er hvertfall klar – hvis det skjer.

-Det (Chelsea) er en stor klubb, det stemmer. Det er en historisk klubb og jeg kan ikke si nei. Byen er også fin. Den har alt, sier Caicedo til TC Deportes-journalist Maria Jose Flores ifølge Sky Sports, på spørsmål om Chelsea-ryktene.

Jeg kan ikke si nei.

LES OGSÅ: Tottenhams fjerde signering på plass

Med Brightons krav på opp mot 100 millioner pund, ser vi ikke helt at Todd Boehly og gjengen manøvrerer seg til signering i sommer før en sesong uten inntekter fra de europeiske turneringene.

Caicedo har klokelig ikke begynt å takke Brighton-supporterne.