Salah og Klopp

Liverpool har pr akkurat nå den minste troppen i Premier League. – Mens et helt fotballlag (11 spillere) har forlatt Anfield denne sesongen er tallet på nye bare seks og av de tre tilbake fra utlån.

Da de første ryktene kom tidligere i sommer om at Mohamed Salah var på vei bort fra Anfield i sommer, gikk en irritert Salah-agent ut og forsikret om at da beslutningen om å bli hos Liverpool var tatt før forrige sesong, ble også valget tatt om å bli denne sesongen. Dette stanset likevel ikke summingen på ryktebørsen om overgang til saudiarabisk klubb. En Sky Sports-journalist hevder det hele nå er avgjort.

Les: Bayern München vil ha Scott McTominay, foreslår Manchester United mål i bytte

Mohamed Salah har fått et lønnstilbud fra den saudiske storklubben Al-Ittihad på over 4 milliarder kroner over to år, det har sørget for at han plutselig har fått lyst til å spille ørkenfotball. – Den egyptiske målmaskinen har bedt om å få dra, men Liverpool er ikke lysten på å etterkomme det ønsket. Sjefene på Anfield gidder heller ikke snakke med Al-Ittihad for å høre på deres tilbud.

En samlet spansk presse melder om at Liverpool har kontaktet folkene til Joao Felix. Den portugisiske spissen er ikke fornøyd med livet i Atlético Madrid. – Hans forhold med manager Diego Simeone er iskaldt og etter å ha uttalt han drømmer om Barcelona har ikke akkurat 23 åringen et supert forhold til fansen heller.

Liverpool skal i løpet av mandagen ha mottatt et tilbud på 100 millioner pund pluss bonuser som skal være svært lett oppnåelige.

Les: Samme helg som Viktor Hovland vant PGA i Atlanta satte Donald Trump en UTROLIG Bedminster rekord

Den portugisiske avisen A Bola følger opp pressen i Spania og slår fast at Liverpool jobber på spreng for å overtale Joao Felix til å velge dem fremfor Barcelona, dersom egypteren skulle gå. – Også FootballTransfers skriver at Liverpool nå jobber på spreng for alternativer og har satt opp Barcelona-mål Joao Felix som er mulig erstatter.

Forrige vårsesong var han på lån i Chelsea, og i denne pre-season har han ikke vært med i den spanske hovedstadsklubben.

Stemmer dette, har vi Liverpools saudi-liste med Firmino, Henderson, Fabinho, Mané, Steven Gerrard – og Mo Salah. Vi er tomme for ord..