Det tok ikke lange tiden før Daniel Obersteiner åpnet ballet

Det er liten tvil om at Asker klubben må heve seg flere hakk for å ha noe i mesterligaen å gjøre. – På søndag var de sjanseløse i møtet med et mye bedre lag.

Frisk Asker gikk på sitt fjerde strake tap i mesterligaen i ishockey da laget røk 0-4 for østerrikske Klagenfurt.

Les: Ole Erik Stavrum blir ny administrerende direktør fra 1.januar

Daniel Obersteiner og Matthew Neal ga gjestene 2-0 til første pause, mens Marco Richter økte til 3-0 i midtperioden. Andrew Kozek fastsatte sluttresultatet tidlig i tredje periode.

Lars Haugen i Klagenfurt-målet var i det umulige hjørnet og stoppet samtlige 26 skudd fra Asker-laget.

Les: Ekstrabladet: «At Nicklas Bendtner stempler inn i Superligaen er akkurat det vi trenger»

De regjerende norske mesterne fikk mange muligheter til å spille i overtall, men klarte aldri å få pucken i mål.

Frisk tapte 1-2 borte for sveitsiske Biel-Bienne og 0-3 for Klagenfurt i bortemøtet. Fredag ble det 2-3-tap hjemme mot Biel.

Nå gjenstår to kamper i mesterligaen for Asker-klubben. 8. oktober er finske Tappara motstander hjemme, og 16. oktober er det bortekamp mot samme lag.