Keeper Tim Howard er midt i denne vellykkede gjengen, - for han tok det først av etter en overgang til Everton

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i sommer rydde opp i laget og få superstjerner som ikke har virket til å virke. – Han har ikke helt fått det til med alle, Inter Milan har hentet to Romelu Lukaku og Alexis Sanchez, de vil sikkert begge kunne glede seg over denne artikkelen som viser at det er liv etter United.

Vi har sett på 10 spillere som ikke klarte å imponere på Old Trafford, men som fortsatte og skapte gode karrièrer andre steder.

Les: Leeds stjerne forlenger og håper å demme opp interessen fra Premier League

Radamel Falcao
Colombianeren er en av mine absolutte favoritter og var en meget effektiv målmaskin i Porto, Atletico Madrid og tidlige dager i Monaco. Da han kom til Van Gaals United på lån i september 2014 så han ut som en tidligere toppspiller etter den alvorlige skaden som holdt ham sidelinjen i over seks måneder.

Det var tydeligvis litt for tidlig, eller så var det noe som ikke stemte med Manchester United, England, Van Gaal, hva vet vi, ihvertfall ble det bare fire Premier League mål på 26 kamper for de røde djevlene, og følelsen av at han «var ferdig» ble ytterligere bekreftet på en påfølgende kjip låneavtale med Chelsea.

Siden den gang har det gått bemerkelsesverdig bra. Radamel Falcao har scoret 70 mål i løpet av de tre siste sesongene for Monaco, og var en essensiell da de mot alle odds slo Paris Saint-germain og tok Ligue 1-tittelen 2016-17, samt at de nådde Champions League-semifinalen og slo Pep Guardiolas Manchester City ut av konkurransen på veien.

Les: Ekstrabladet: «At Nicklas Bendtner stempler inn i Superligaen er akkurat det vi trenger»

Michael Keane
Akademiproduktet Michael Keane reister til Burnley i 2014, etter bare totalt fem opptredener for Manchester United. – Nå noen år senere som Everton spiller er han fast i Gareth Southgates England-tropp, mens Chris Smalling og Phil Jones ikke er det.

Danny Drinkwater
Han spilte aldri noen seniorkamper for Manchester United før han reiste til Foxes i 2012.

Selv om han kanskje ikke har gjort noe de siste 18 månedene, er han tittelvinner med Leicester. Hva mer kan du si?

Angel Di Maria

Da argentineren scoret med en dristig chip over Kasper Schmeichel helt i begynnelsen av sin Manchester United-karriere, så det ut som om klubben endelig hadde kjøpt superstjernen de trengte for å vekke dem fra deres søvn etter Ferguson.

Dette var en spiller som nylig ble kåret til kampens beste i en Champions League finale for Real Madrid. – Di Marias ene sesong hos United var til slutt et langt gjesp, han slo seg aldri til ro i Manchester.

Han er nå inne i sitt femte år hos Paris Saint-Germain, hvor han funnet tilbake til toppformen- han scoret dobbelt så mange mål (72) for den franske klubben som han noen gang gjorde for Madrid, og fikk færre kamper for å komme dit.

Wilfried Zaha

Sir Alex Ferdugison så Wilfried Zaha som et av de mest spennende unge talentene som hadde landet i Crystal Palace, og noe av det siste han gjorde som manager for Manchester United var å sørge for en avtale med vingen.

Zaha var på plass sommeren 2013, og fikk aldri helt innpass om David Moyes som etterfulgte Ferguson. Det ble bare totalt fire opptredener for klubben.

Han ble solgt tilbake til Palace for en brøkdel av det de kjøpte ham for to år senere, og han har siden etablert seg som en av de beste brede angriperne i Premier League. Han har på nytt vekket interessen fra Manchester United, i tillegg er Paris Saint-Germain og Arsenal på ballen.

Gerard Pique
Den stolte katalaneren var tenåring og perifert med i Manchester Uniteds tropp da de vant Premier League og Champions League i 2007-08-sesongen.

Siden Pep Guardiola brakte ham tilbake til sin barndoms klubb i 2008, har karrieren tatt fullstendig av. Et verdensmesterskap og europamesterskap med flagget på brystet, han har også vunnet Champions League tre ganger, La Liga åtte ganger og Copa Del Rey seks ganger i Barcelona, ​​som inkluderer to trippler.

Tim Howard

Howard var en jevnlig mellom pinnene for United i sesongen 2003-04, De «vanskelige årene» mellom Fabian Barthez og Edwin van der Sar.

Amerikaneren var på ingen måte en katastrofe med Red Devils, og vant FA Cup det året, men han nevnes aldri som en av de «store» på Old Trafford. – Det var Everton hvor han virkelig etablerte seg som en mer enn anstendig Premier League-skuttstopper. Han tilbrakte ni år med Toffees og spilte over 400 kamper.

Dion Dublin
Når vi sier at Dublin lyste opp etter å ha forlatt United, mener vi ikke hans uanstrengt naturlige presentasjoner på Homes Under The Hammer eller suksess med The Dube, men heller det faktum at han fortsetter med å score mer enn 100 Premier League-mål for Coventry City og Aston Villa.

En strålende bedring etter det forferdelige beinbruddet han led de to årene han tilbrakte i Manchester United.

Diego Forlan

Forlan, som bare nylig har trukket seg tilbake i en alder av 40, hadde en helt eksepsjonell karriere etter at han forlot Old Trafford, der han bare scoret 10 Premier League-mål på 63 kamper.

En legende for Villarreal og Atletico Madrid fortsatte han med å score 128 La Liga-mål på syv sesonger, og vant den europeiske gylne skoen to ganger.

Rekorden hans er heller ikke dårlig for landet hans. Han vant Copa America med Uruguay i 2011 og ble kåret til beste spillere verdensmesterskapet i 2010, da han avsluttet som felles toppscorer på vei til semifinalen.

Tom Heaton
Til tross for at han var Manchester United spiller lenge spilte han ingen senor kamper. Han var åtte år under avtale med Manchester Uniteds bøker mellom 2002 og 2010, men var stort sett ute på lån.

Han har siden tjent syv England-landskamper og blitt en solid Premier League-målvakt på Burnley, nå på Aston Villa.