Memphis Depay og Houssem Aouar. - to gode venner

Det er absolutt ingen hemmelighet at den offensive midtbanespilleren Houssem Aouar er svært misfornøyd med hvordan hans klubb Lyon drives om dagen. – Det toppet seg da manglende engasjement og dårlig behandling av spillere ifølge Aouar førte til at lagkamerat Memphis Depay ikke forlenget og gikk gratis til Barcelona.

Houssem Aouar er svært ettertraktet, trolig enda mer enn Memphis Depay, da han i tillegg til å være en ekstremt bra spiller også har en «langsiktig kvalitet» som sportsdirektører er ute etter.

Les: Neymar overbeviste Sergio Ramos

Både Tottenham og Arsenal har vært i kontakt med Lyon og startet samtaler om en overgang, det var også Liverpool tidligere i sommer, men så ble det plutselig stille. Ifølge ESPN har Liverpool manager Jürgen Klopp brukt tiden ute rykter til å overbevise sine sjefer om å legge et bud på bordet som overstiger det både Tottenham og Arsenal har signalisert de er villige til å betale.

Verdivurderingen til Transfermarkt ligger på 45 millioner euro som skal være omtrent det de to London-klubbene har regnet seg frem til. – Det er et godt stykke unna det Liverpool er villige til å gi og enda lenger unna det Lyon håper å få. Den franske klubben vil prøve å hente igjen det de «tapte» på en gratis overgang for Depay.

De fleste eksperter tror nå på Liverpool overgang, men de har heller ikke glemt at Manchester City manager Pep Guardiola i flere å har hatt Houssem Aouar som en favoritt.

Liverpool skal være villige til å betale opptil 80 millioner euro for å sikre seg en overgang denne sommeren.

Les på Tyskfotball: Wolfsburg og van Bommel har sikret seg Sebastiaan Bornauw