Victor Osimhen

Den nigerianske spissen Victor Osimhen var sentral i å skaffe Napoli den første Serie A-tittelen siden Diego Maradona sist sesong. – Et overraskende mesterskap fører til enorm interesse fra større klubber noe som Napoli også har merket.

Allerede har Kim Min-jae gått til Bayern München for mye mindre enn de kunne fått på grunn av lav utkjøpsklausul og «nye Maradona» Khvitsja Kvaratskhelia er tilbudt dobbel lønn for å hindre salg til Manchester United. Napoli gjørt sitt ytterste for å holde på sine superstjerner og hver gang noen har kommet med tilbud på Victor Osimhen har de takket nei.

Les: Jay-Z ønsker å kjøpe Tottenham Hotspur 13 år etter han forsøkte å kjøpe Arsenal

Tuttomercatoweb melder at monsterbudet fra Saudi Al-Hilal på 130 millioner euro ble avvist av Napoli på under et minutt. Klubbpresiden og eier Aurelio De Laurentiis har satt en prislapp på 200 millioner euro! – Ikke et øre mindre.

Victor Osimhen selv skal i følge flere medier i Italia være irritert over hans enorme prislapp. – En pris som hindrer han i å spille i Premier League, noe han har drømt om siden han var en liten gutt.

Al-Hilal har allerede bragt Sergej Milinkovic-Savic, Malcom og Ruben Neves til ørkenlandet.

Les: Højlund femdoblet salgsverdien på under ett år