Sancho. (foto>: united, twitter)

Tottenham snublet utenfor spill i Europa neste sesong, Jadon Sancho har snublet helt siden den prestisjefylte overgangen fra Dortmund i 2021. To parter som naturlig bør finne sammen?

Ange Postecoglou er på plass i London direkte fra the Treble med Celtic. Australieren vet forventningene er skyhøye til at han er den som endelig bringer inn stabilitet på høyeste nivå til klubben. Dette betyr at manageren skal ha inn spillerne som fungerer til Postecoglou-fotball, spillere som også leverer en Spurs-fotball supporterne kan kjenne igjen fra da Pochettino ledet den unge troppen mot nesten-toppen.

LES: Sju tidligere Pochettino-spillere som Chelsea ser på

Blekka Daily Star hevder Jadon Sancho har kommet inn på blokka hos Spurs. Selv om 23-åringen (jepp, han har ikke rukket å bli eldre) fortsatt ikke har overbevist Erik ten Hag, forteller 6 scoringer på 26 Premier League-kamper at noe er på gang. 7 scoringer på totalt 41 kamper forteller at det fortsatt er langt igjen før Sancho har tilbake selvtilliten fra Dortmund.

Vi tar det som blir hevdet av Daily Star med en neve salt, men med en Harry Kane på mulig exit, kan Sancho bli en spiller – hvis han vises tillit – som skaper ny energi i angrepet til Spurs.

Det blir ikke overraskende hvis Man United selger Sancho for å hente inn midler til forsterkninger i sommer, ifølge Daily Star viftes det med en overgangspris på 50 millioner pund. For Tottenham kan dette vise seg som en god investering – hvis Postecoglou mener han kan få mer ut av Sancho-potensialet enn kollegaen på Old Trafford.

LES OGSÅ: Youri Tielemans valgte Aston Villa og Unai Emery

.