The Champion?. (foto: united, twitter)

Ifølge The Times har Manchester United tatt kontakt med Zinedine Zidane for å lodde stemingen om jobben til Solskjær, men har Daily Mail, overgangseksperten Fabrizio Romano og Gary Neville rett, har Solskjær nok arbeidsro fremover til å lede United til suksess.

Det vil si, hvis han lykkes før sommeren. Ifølge Daily Mail har United bestemt seg for å stå ved Solskjær ut sesongen, der Glazer-familien ser på et bytte av manager nå som trussel mot en topp-fire plassering i Premier League.

Les: Klar for å «overøse Napoli-kaptein Lorenzo Insigne med gull»

Den alltid tilstedeværende overgangseksperten Fabrizio Romano hevder den tidligere Real Madrid-manageren Zinedine Zidane uansett ikke kommer til å kaste seg på en jobb midt i sesongen.

Gary Neville bruker litt flere ord på hvor lite smarte United-ledelsen er, og hvordan de nå bør resonnere.

-Tidligere har den samme gruppe mennesker (United-ledelsen) sparket manager etter åtte måneder (David Moyes), de sparket en manager etter FA Cup-tittel (Van Gaal), de sparket Mourinho etter å ha gitt ham en ny kontrakt og ikke backet ham på overgangsmarkedet…, begynner Neville til Sky Sports.

Vi gleder oss til Watford – Manchester United, lørdag 20. november, klokken 1600

-Ed Woodward forlater klubben om en måneds tid, hvem kommer til å ta over? De (ledelsen) har ikke fotballerfaringen, og de (spillerne) er ikke så gode på banen som Man City eller Liverpool. Ole er et resultat av det som skjer i klubben. Jeg mener en ny manager nå kan ende opp med eksakt det samme (resultatet), det er derfor jeg tror United må «gjenoppstå» denne sesongen og så re-set, kommer det fra en ikke altfor optimistisk Neville.

Les: Harry Kane er tilbake på høyoktan!

Henger opp ned i trapesen, men er ikke redd for å falle. (foto: united, twitter)

Solskjærs fremtid er usikker (som for alle som signerer for United), men det aller viktigste nå er at manageren får arbeidsro for resten av sesongen. Signalene som hentes inn fra forskjellige kanter tyder på det.

Når landslagene har gjort sitt denne uken i VM-kvaliken, står Ranieri, Joshua King og Watford klare til å ta imot Solskjær på lørdag. Tabellen forteller hva utfallet for Man Utd bli. Det hjelper uansett ikke å rope på Zidane.

(fra Premier League.com)