(c) Bilde: Sarpsborg 08: Harmeet Singh

Det er Sarpsborg Arbeiderblad skriver at Harmeet Singh (28) er på vei bort fra Sarpsborg 08, men de skriver ikke hvilken klubb det gjelder. 

Til avisen sier Sportsjef Thomas Berntsen:

«Jeg kan bekrefte at Harmeet er på vei bort. Hvilken klubb han er i, har vi ikke mulighet til å si noe om, men vi kan bekrefte at han i dag skal gjennomføre den obligatoriske medisinske testen. Det er opp til den nye klubben å offentliggjøre overgangen, dersom den går i orden»

Oppdatert kl 1600 fredag: Singh kommer signere for den finske toppklubben HJK. Det er det eneste finske laget som har spilt i Champions League. I fjor ble HJK seriemester for andre året på rad.

Les: Du reiser ikke ustraffet til Manchester og taper syv null

Harmeet Singh er en meget solid midtbanespiller som før han kom til Sarpsborg var i Kalmar. – Det ble 18 kamper fra start i Eliteserien, med et mål og tre målgivende.
I klubbens Europa League-eventyr måtte han nøye seg meg to innhopp i gruppespillet. I kvalifiseringen ble han byttet inn i seks kamper.

Les: Selv Donald Trump hadde gjort det bedre

Overgangsvinduet er stengt i de fleste land i Europa. Norge er et av få land hvor det fremdeles er mulig å hente og registrere nye spillere.

I utgangspunktet har spilleren en kontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg ut juni 2019.