Odion Ighalo

Vi har fulgt den nigerianske spissen Odion Ighalo helt siden han kom til Lyn og Oslo det året det var så kaldt. Etter han ble hentet fra Shanghai Greenland Shenhua på en 6 måneders låneavtale til Manchester United for et år siden som krisespiss var det naturlig for han å snakke om sin fortid i Norge. – Han kunne blant annet fortelle at han «har aldri vært så kald i hele mitt liv».

Likevel, den meget sympatiske spissen klager aldri, selv nå som hans avtale på Old Trafford går ut på dato kommer det ikke et eneste vondt ord, tvert imot.

Les: Fernando Llorente ferdig i Napoli

For et år siden var det mange som lurte på hva som skjedde, engelsk presse kjempet om å virke mest overrasket og de var alle overbevist om at manager Ole Gunnar Solskjær var fullstendig gal.

Det er trygt å si at Ighalo spilte sin rolle suverent og utnyttet enhver anledning som kom hans vei, så bra at han fikk lånet ble utvidet til tross for at krisen var over.

Dessverre for ham var Edinson Cavanis tilgjengelighet gratis en mulighet som Ole Gunnar Solskjær ikke kunne la gå. . Den erfarne uruguayaneren ble raskt Uniteds go-to-mann i stedet, og derfor har Ighalo knapt blitt sett på banen, ikke overraskende ble ikke hans låneavtale utvidet på nytt.

Les på Engelske Klubber: Fulham marerittet over for Stefan Johansen

Til sine over en millioner følgere på Instagram forteller Odion Ighalo tiden på Old Trafford er over:

«Det er tøft å se drømmen komme til en slutt»

«Jeg vil si takk til manageren, som har hatt troen på meg når mange ikke hadde det, og til mine fantastiske lagkamerater»

Odion Ighalo legger til at han krysser fingrene for Ole Gunnar Solskjærs mannskap vinner både Premier League og FA-cupen denne sesongen. «Har alltid vært og vil for alltid være Manchester United fan»

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Odion Jude Ighalo (@ighalojude)

I 2007 kom Ighalo til Oslo og spilte for Lyn (Smart Club United blant venner) det var hans gjennombrudd og han var evig takknemlig og fryktelig kald:

«Jeg har aldri vært så kald i hele mitt liv. I Norge opplevde jeg min første vinter. Det var minus 18 eller minus 23 grader noen ganger, og jeg vurderte å dra hjem»

«Men jeg husker at jeg var i slummen før jeg kom til Europa. Jeg vet at tusenvis av spillere i Nigeria hadde drept for den samme muligheten. Jeg sa til meg selv at dette ikke kom til å drepe meg»