(c) Bilde: Manchester United: Matteo Darmian

Det er ingen annen forklaring enn av Matteo Darmian er frosset ut av Manchester United, nå ønsker han seg tilbake til Italia. 

Forsvarsspilleren har bekreftet at han har lyst til å forlate Old Trafford til sommeren og at Serie A klubben Juventus er hyperaktuell for å overta arbeidsgiveransvaret.

Les: Manchester United åpner opp for salg

Mange sier at Matteo aldri hadde en sjanse ovenfor Manchester United manager Jose Mourinho, han kom nemlig som en favoritt til tidligere manager Louis van Gaal i 2015 fra Torino.  Favorittstemplet varte dog ikke så lenge at det argumentet holder helt hjem, nesten umiddelbart etter ankomsten ble hans status som førstevalg truet av Antonio Valencia.

Da Jose Mourinho overtok i 2016 fikk han spille en del, omtrent frem til Europa Leagu finalen i Stockholm, men etter det har det vært nesten ingenting.

Årets sesong har Darmian bare fått to starter i Premier League, likevel angrer han ingenting:    «Det er en flott opplevelse å bo her i England. Jeg vil si ja til United igjen,  «Det er en av de beste klubber i verden. Jeg har vunnet flere trofeer her, men jeg savner Italia.

«La oss se hva som skjer på slutten av sesongen. Nå er det viktig å avslutte sesongen på best mulig måte».

‘Juventus? Jeg har ikke bestemt meg ennå. Jeg er glad i Juventus og Juventus er interessert i meg. Juve er en flott klubb, og jeg er glad for det. ‘Jeg vil tenke på en mulig overgang når det blir riktig tidspunkt.’

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp