Ble hvertfall ikke kjedelig med Conte (foto: chelsea): Antonio Conte

En av de tingene som har irritert Chelsea manager Antonio Conte kraftig etter de vant Premier League sist sesong er mangelen på investeringer på nye spillere. Mens klubber som Manchester United og Paris Saint-Germain er nesten utømmelige resurser har Chelsea sitt styre holdt igjen på flere av hans ønsker både i sommer og nå nettopp i vintervinduet. 

Les: Leter også denne gangen etter manager i Italia

Det har lenge vært en opplest sannhet at  Bayern München sin aller største stjerne Robert Lewandowski har tenkt seg å bytte beite til sommeren og øverst på den listen har Real Madrid vært. – I følge Don Balon har Lewandowski rykket et hakk nedover Real Madrids ønskeliste da de har fått opp øynene for Tottenham sin toppscorer Harry Kane.

At Lewandowski ville bety et løft fra dagens Alvaro Morata for Chelsea er det liten tvil om og nå skal det være mer aktuelt enn på veldig lenge. I følge Don Balon er det faktum at Harry Kane er fem år yngre enn Lewandowski som skal være hovedårsaken til interessebyttet.

Les: Pep Guardiola ønsker ManU flopp og en gammel kjenning

Chelsea som trener en rask og god løsning etter en vanskelig sesong, de har enda ikke klart å finne noen som fullgodt har kunnet erstatte Diego Costa.
Likevel, Chelsea trenger en rask løsning etter en vanskelig sesong, og de er ennå ikke til å virkelig erstatte innflytelsen fra Diego Costa foran, noe som har ført til at de glir utenfor de fire øverste sesongene denne sesongen.

Den franske avisen L’Equipe skriver at Lewandowski har satt opp en kort liste til sin agent med aktuelle klubber og at Chelsea er på den listen.

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp