Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku måtte skilles fra hverandre av lagkamerarer tirsdag kveld under Milan-derbyet. En tweet fra belgieren kan ha vært katalysatoren.

Det er ofte mye følelser på spill når det er by derby i Milano, og Coppa Italia-kampen var ikke annerledes, med Zlatan og Lukakus sin konfrontasjon som det alle snakket om.

Les: Enkelt og greit, Guardiola oppfører seg som en vinner

Ibra satte Stefan Piolis lag foran rundt en halvtimes markering, men det tok virkelig på halvtidsslaget da de to tidligere Manchester United-spissene gikk ansikt til ansikt, eller rettere sagt panne til panna.

Det var Inter-spissen som fikk siste stikk da Zlatan senere ble utvist og Nerazzurri vant, etter Lukakus utligning fra straffemerket. – Det skal ha vært noe svensken sa startet ting i går kveld, mange peker på en tweet fra februar i fjor som startet feiden.

I et innlegg på Twitter for 11 måneder siden hevdet Lukaku at det var en ‘ny konge i byen’, etter at han fikk vinnermålet i et derby i Milano.

Ibrahimovic, som har spilt for begge Milanos lag, hadde tidligere referert til seg selv som ‘kongen av Milano’ under sin første periode for Rossoneri mellom 2010 og 2012. 39-åringen, som også har spilt for Juventus, scoret 57 mål på 88 opptredener for Inter på tre sesonger, og vant tre Serie A-titler.

Les: Fulham marerittet over for Stefan Johansen


Etter en elendig periode med Barcelona, ​​vendte han tilbake til San Siro for å spille for Milan. Han scoret 42 mål på 61 kamper og la til en tredje Serie A-tittel.

Zlatans andre opphold for klubben har gått bedre enn noen hadde forestilt seg, han returnerte til Europa etter sin tid i MLS. Han har scoret 22 mål på 27 seriekamper.

Rapporter hevder at Zlatan kalte Lukaku et «esel» og ba ham om å gjøre sin «voodoo sh * t» under deres konfrontasjon, mens 27-åringen i sin tur sa «f ** k deg og din kone, din lille b * tch. ‘