Ga opp Lukaku for tidlig? . (foto: united, twitter)

Mens vi har sluttet å vente på Jadon Sancho. Forrige sesongs antatte livredder for Solskjær har mer enn nok med å redde seg selv og Dortmund – samtidig som United har kommet helt ut av skyggen til Liverpool og Manchester City i Premier League.

Spørsmålet blir om Sancho egentlig trengs på Old Trafford. Gode, gamle Dimitar Berbatov har gjort seg opp en mening om temaet.

Les: Glimrende nyheter om Pique

-Jeg har hørt ryktet om at United signerer Sancho. Så, du signerer Sancho, men hvor skal du spille ham?, begynner den tidligere United-stjerna til Betfair.

United betaler rundt milliarden for en spiller de stengt tatt ikke trenger.

-De har mange kamper i europaligaen og FA Cupen, men hva skjer med spillere som Donny van de Beek? Sancho vil bli Van de Beek II hvis de signerer ham. Ja, han er en stor spiller, men så har du bare for mye talent (hos United). Cavani er sånn en stor signering, skal du bare droppe ham? United trenger å turn down Sancho, messer Berbatov.

Les på F7: Investering på nettet tar helt av

Så kommer et lite stikk fra 39-åringen til superstjernen Jadon Sancho.

-Ole har funnet den riktige balansen på hvilke spillere som spiller. Han har funnet den fine balansen med spillere som ikke klager, og det er vanskelig… Hvis Sancho signerer for en rival, så vil ikke det be a blow. Sir Alex Ferguson kvittet seg med spillere, fordi ingen er større enn klubben. Det er fortsatt tilfellet: Ingen er større enn Manchester United, sier Berbatov.

Som derfor tviler på at det blir noen overgang til milliarden med det første.

Les: Guardiola lover at Chelsea kommer til å bli skikkelig skumle