Mason Mount

Det du bort ifra denne sesongen, hvor ingenting har fungert for Chelsea eller Mason Mount er det en meget solig spiller som nå er i tenkeboksen. – Den 24 år gamle midtbanespilleren vant klubbens pris for årets spiller i 2020/21 og 2021/22.

Manchester United er bare en av klubbene som står i kø for å overta Mason Mount som bare har 12 måneder igjen av avtalen. – Han er, hvis eier Todd Boehly får det som han vil en av få som ikke kommer til å forlate Stamford Bridge i det som blir en historisk oppvarsk denne sommeren.

Les: Manchester United går etter tidenes dyreste

90min skriver at Mason Mount skal ha møte med flere sjefer i klubben neste uke, de skal ved å vise frem avtalen med den argentinske manageren Mauricio Pochettino argumentere for at alt blir mye bedre fremover.

Chelsea som er milevis unna Champions League kvalifisering en stor jobb å gjøre. – De fleste eksperter tror det er for sent og av Mason Mount egentlig har bestemt seg, men i respekt for klubben ha har spilt for siden sommeren 2019 skal gi det en siste sjase. Forhandlinger om en forlengelse har tross alt pågått i nesten et år.

Liverpool er interresert i og med at de skal gjenskape sin midtbane, Arsenal har fortalt Mounts representanter de følger med å gjerne går inn i en dilog. Manchester United som i morgen tar i mot Chelsea vet etter kampen med 100 % sikkerhet om de er kvalifisert til Champions League. Sjefene på Old Trafford skal allerede ha hintet om en bud på omkring 55 millioner pund for Mount.

Les på Engelske klubber: Saka er med videre!

Også Newcastle United, som sikret UEFA Champions League-kvalifiseringen på mandag, holder øye med hvordan forhandlingene går.

Chelseas nært forestående utnevnelse av Mauricio Pochettino har ført til ny tillit hos Blues om at Mount faktisk vil signere en ny langsiktig avtale.

Pochettino antas å være en stor fan av Mount og vil at han skal være en del av Chelsea-prosjektet hans fremover.

Den engelske landslagsspilleren har slitt med form og kondisjon denne sesongen, da Blues har underprestert under tre forskjellige managere. På 20 Premier League-starter har midtbanespilleren klart tre mål og to målgivende pasninger.