Tuchel og Chelsea jobber febrilske med å ruste troppen for sesongen. (foto: chelsea, twitter)

Thomas Tuchel visste det skulle bli tøft med overgangen til nye eiere etter at det meste utenomsportslige i klubben ble satt på vent, da Abramovich-kompisen bestemte seg for å invadere Ukraina og den engelske regjeringen satte frys på omgangskretsen sine verdier i England. Vi tror likevel ikke Chelsea-manageren så for seg denne starten på sesongen.

Tre kamper, fire poeng. På søndag ble Chelsea-spillerne sendt hjem fra Elland Road med 3-0 tap. Dette kommer etter å ha gitt fra seg seieren til Tottenham på overtid uka før med 2-2 og poengdeling.

LES: – Selg ham nå! Hvis Chelsea er dumme nok, la dem betale for ham

På overgangsmarkedet er det bare Manchester United som ser ut til å ha flere forsterkninger på vei inn uten å få på plass de nødvendige signaturene. Klubbene lukter desperasjonen til Chelsea og United, og akter å utnytte dette til å skru opp salgssummen på overgangsmålene til det skikkelig svir.

Allerede forrige sesong klaget Tuchel over situasjonen på midtstopperposisjon. En uke før sommerlukking har det fortsatt ikke kommet på plass den andre nødvendige midtstopperen. Nå er tydeligvis all kraft satt inn på å få overbevist Leicester om å slippe Wesley Fofana. To bud fra Chelsea er avslått, ifølge The Athletic fyrte gjengen fra Stamford Bridge av et nytt bud på 70 millioner pund.

Vanvittig mye penger for en 21-åring med 37 Premier League-kamper og 5 for det franske U21-landslaget, men for Brendan Rodgers og Leicester kan en salgsinntekt, selv i denne størrelsesorden, smake bittert på slutten av sesongen. Ett poeng på tre kamper gir ikke akkurat Leicester-manageren arbeidsro hvis han i tillegg skal gi byrivalen midtstopperen han selv trenger.

LES: Noe er på gang i Premier League

Ifølge The Athletic sa også Leicester nei til 70 millioner pund. Det engelske mediet hevder Todd Boehly må gå til gjengen med investorer og hente frem ytterligere 10 millioner pund for å slippe inn på forhandlingsrommet for signatur.

Tikk-takk,-tikk-takk, Chelsea. Vi er spente på om det er Manchester United eller Chelsea som ender opp med det villeste budet på en spiller frem mot Deadline Day.