I sedvanlig positur. (foto: leeds, twitter)

Marcelo Bielsa har takket nei til å ta over Everton, nå er Sean Dyche bare minutter unna å utnevnt til Lampards etterfølger.

Den tidligere Leeds-sjefen Marcelo Bielsa har vært i England for samtaler med Everton-hierarkiet.

Den argentinske taktikeren fløy inn til London torsdag for omfattende samtaler med Everton, men bekymringer for størrelsen på oppgaven, har 67-åringen nå har avvist sjansen til å returnere til Premier League.

SISTE: Arsenal fyrer av et bud på 730 millioner!

Bielsa var bekymret for mangelen på løpskapasitet i Everton-troppen som ikke ikke er forenelig med Bielsas spillestil. Også kalt «Murderball»!

Stor utfordring: Ikke noe «walk in the park» for Sean Dyche i Everton (foto: burnley, twitter)

Den krevende veteranens lidenskap og engasjement hjalp Leeds tilbake til Premier League for første gang på 16 år i 2019/20-sesongen.

Bielsas unike aggressive spillestil er fokusert på ekstrem arbeidsmoral, nådeløs pressing, og han var skeptisk til om Everton-spillerne var i stand til dette.

LES: Ancelotti vil ha Arsenal-stjerne til sommeren

Bielsa var heller ikke sikker på om han kunne å legge til et nedrykk til sin CV om han tok jobben i Everton som er i både sportslig og økonomisk krise.

Men argentineren var ikke helt imot å ta posisjonen om sommeren, om Everton skulle klare beholde plassen, men nå ser de ut til at Dyche blir ny, permanent sjef på Goodison Park.