Alex Fergusons liker garantert det han hører fra Jim Ratcliffe (foto: Ratcliffe)

Det har vært stille rundt John Murtough etter at Sir Jim Ratcliffe kom valsende inn som deleier og ansvarlig for den sportslige delen av United-butikken. Ratcliffe startet umiddelbart arbeidet med å samle de beste folka i alle posisjoner. Murtough, ansatt hos klubben siden 2013, ble ikke regnet som en av disse som del av «det gamle regimet» som ikke har levert. Denne uken begynner kort å falle på plass i United-ledelsen.

Ifølge The Athletic er det forventet at Murtough forlater stillingen som fotballdirektør denne uken. Dermed gjøres det plass for Dan Ashworth som kommer og erstatter Murtoguh som sportsdirektør når Newcastle og United er ferdige med å krangle om kompensasjon (kan fortsatt ta litt tid).

LES: Den siste treneren som vant mot Xabi Alonso erstattes av U19-treneren

I løpet av de neste ukene er det også forventet at Jason Wilcox kommer på plass som teknisk direktør, der forhandlinger om kompensasjon pågår med Southampton. Darren Fletcher har per i dag jobben som teknisk direktør, men vil ifølge The Athletic beholde jobben med en annen stillingstittel.

Kabalen er i ferd med å gå opp – i tid til å ta den viktige avgjørelsen om Erik ten Hag er rett mann til å lede United-skuta videre på treningsfeltet og kamparenaen.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United

ENGELSKE KLUBBER: Klopp garanterer at søndagens Manchester United-lag taper mot Martin Ødegaard og Arsenal