Edson Álvarez

Det ble bare nesten på flere av de som Chelsea ønsket å kjøpe i sommer, en uerfaren eier Todd Boehly som utnevnte seg selv til sportsdirektør for frem og tilbake over hele Europa som en ball i et flipperspill. – en som vi ikke var klar over var aktuell før den aller siste dagen i sommervinduet var Ajax sin defensive midtbanespiller Edson Álvarez.

En fax tikket faktisk inn på Johan Cruijff ArenA med et bud på 24 åringen pålydende 500 millioner kroner. Det ble ingen overgang og dermed ser det ut til at den meksikanske landslagsspilleren blir værende i Nederland. De Telegraaf skrev at en tyrkisk storklubb var i dialog om en overgang, men deres bud var langt unna det som kom fra Stamford Bridge.

Les: Passer bra med en god Liverpool-nyhet før Champions League tuppes i gang

Evening Standard at Edson Álvarez forblir på Premier League-klubbens radar foran januarvinduet og at denne gangen vil de være bedre forbered slik at en overgang kan fasiliteters i ro og mak.

Denne sesongen har Álvarez to assist på fire kamper og forrige sesong ble det fem mål og en assist på 31 kamper i toppklassen.

LES OGSÅ: Løpet er kjørt for Pogba

Kontrakten med Ajax varer til 2025.