Skal ha inn unge krefter. .(foto: Ratcliffe)

Da Rasmus Højlund fortsatt ikke hadde scoret i Premier League, uttalte Alan Shearer han syntes litt synd på 20-åringen. Dansken har potensiale, men skulle aldri få ansvaret som førstevalgs spiss i verdens tøffeste liga. Den engelske spisslegenden mente Højlund måtte først få lære under en erfaren spiss. En tidligere United-spiss mener akkurat det samme som Shearer. Nå har 20-åringen to scoringer i Premier League, men i sommer blir en av siste tiårs beste spisser i verden tilgjengelig. Dette er spissen som kan gi Højlund den nødvendige opplæringen for å vokse seg inn i rollen som Man Uniteds store matchvinner.

Shearer mente Harry Kane hadde vært perfekt for United, men hadde neppe satt tommel ned for en Robert Lewandowski i United-drakt. Louis Saha spilte for Manchester United 2004-08 og har erfart verdien med å spille med legender.

LES: Liverpool-ikonet graver seg dypere ned i gjørma

-Det er den rette klubben for ham [Højlund], men det er urettferdig å gi ham ansvaret for nummer ni posisjon alene uten en erfaren spiller rundt seg. Du kan ha talentfulle kantspillere eller offensive midtbanespillere, men å være spiss er en annen mentalitet. Du trenger noen som viser at du løper i boksen, og jeg tror ikke han kan se dem, Premier League er en tøff liga for slike ting. Jeg spilte med [Ruud] Van Nistelrooy og [Ole Gunnar] Solskjær. Jeg hadde sjansen til å se på disse legendene og lære mine løp og ferdigheter fra dem, sier Saha ifølge Goal.

Så hvorfor er det aktuelt med Lewandowski, godt etablert hos Barcelona?

Den siste måneden har det kommet meldinger fra spansk media at Barcelona har tatt avgjørelsen om å selge Lewandowski i sommer. 35-åringen viste i sin første sesong i La Liga at han glimrende taklet omstilling fra Bundesliga, for oss hadde 1-2 sesonger med Lewandowski i tospann med læregutt Højlund vært en god investering.

F7: Som vi gleder oss til VM 2034, folkens

Vi har sendt anbefalingen til Sir Jim.