Skal ikke ha på seg at han forlater Ajax i "dårlig stand".

At Manchester United sliter er ingen hemmelighet, det er noe de har gjort lenge, det hjalp ikke å sparke Ole Gunnar Solskjær og hente inn midlertidig manager Ralf Rangnick heller. – Med de prestasjonene vi har sett på banen fra de røde djevlene den siste tiden er det null prosent sjanse for at den midlertidige jobben til Rangnick blir permanent. Det snakkes til og med at hans konsulentoppdrag som er avtalt også står i fare.

Manchester United synes å være nesten konstant i jakt på nye managere. Listen over folk med trenererfaring som sjefene på Old Trafford har vurdert har vært imponerende lang.

Det er allerede kjent at tidligere Tottenham manager og nåværende Paris Saint-Germain manager (i hvert fall i skrivende stund) Mauricio Pochettino og Ajax manager Erik ten Hag er favoritter til jobben.

Les: Barcelona har landet avtale med luftsterk danske som skal demme opp for Clement Lenglet og Samuel Umtiti

The Times melder at Erik ten Hag allerede har begynt å kontakte noen av stjernene i Manchester United. Ifølge opplysningene har nederlenderen via en «tredjepart» forsøkt å samle inn så mye informasjon om spillerne og klubben som mulig som et ledd i forberedelsene til rekrutteringsprosessen. (Jeg liker også å snakke med folk gjennom «tredjepart»)

Erik ten Hag som leder en klubb med enorm suksess både sportslig og økonomisk har begynt å ta engelsktimer for å forbedre språkkunnskapene før en eventuell flytting til England og Premier League til sommeren.

Manchester United ligger for øyeblikket på femteplass i Premier League, mens Ajax topper Eredivisie med god margin.

Les på F7: En enkel guide! Slik uttaler du navnet til Elon Musk og Grimes sitt barn nummer 2