Mathias Haarup på vei til Norge?

Den 26 år gamle forsvarsspilleren Mathias Haarup forlater den danske klubben Hobro til fordel for Jerv. Han følger med det etter sin landsmann Aral Simsir som kom til sørlandsklubbens treningsleir på Marbella for fem dager siden. 19 år gamle Aral Simsir lånes ut fra Midtjylland til Jerv ut 2022.

Om noen dager drar dansken som har signert en avtale ut 2023-sesongen til Norge og blir en del av det ferske Eliteserielaget Jerv.

Les: Mikel Arteta sitt ønske om å friske opp kan sende 13 spillere ut portene på Emirates


26-åringen forlater Hobro etter nesten fem år i klubben. Spilleren som kan bekle både høyre- og venstreback ble kåret nylig kåret til «Årets spiller» for Hobro denne sesongen.

Haarup takker klubben han nå forlater, som har støttet han i medgang og motgang.

At jeg nå etter nesten fem år skal si farvel er vemodig og det er ingen tvil om at jeg kommer til å savne klubben og mine lagkamerater, sier han til klubbens sider.

Les: Ferrari blir skikkelig skumle i sesongstarten i Formel 1

Fredag klokken 18.30 spiller den nye Jerv-spilleren sin siste hjemmekamp i den danske Nordicbet-ligaen mot FC Fredericia.

Forsvarsspilleren har til nå 124 kamper og tre mål for den danske klubben. Tidligere har han spilt for Brabrand og Randers Freja i hjemlandet.