Kylian Mbappe

Frankrikes og snart Real Madrid sin største stjerne knakk nesen i møtet med Ralf Ragnick sine tropper. – Nå kommer det informajon om at Real Madrid skal ha fortalt den franske leiren at de ønsker at Kylian Mbappe skal opereres så snart som mulig.

Real Madrid følger tydeligvis nøye med på utviklingen av deres gigantivestering Kylian Mbappes skade mens han er på internasjonal tjeneste. Frankrike startet sin Euro 2024-kampanje perfekt mandag kveld med en dominerende 1-0 seier over Østerrike i Düsseldorf Arena.

Les: Hutchinson mener Manchester United vil bruke Harry Maguire for å nå et av sine toppmål

Les Bleus er blant favorittene til å løfte trofeet mindre enn to år etter å ha nådd finalen i verdensmesterskapet i 2022. En skade for stjernespilleren Kylian Mbappe i de avsluttende øyeblikkene av Østerrike-kampen satte imidlertid en demper på gleden over seieren til Frankrike.

Mbappe brakk nesen etter en kollisjon med Østerrikes Kevin Danso.

Mens det i utgangspunktet ble antatt at 25-åringen ikke ville trenge operasjon på nesen, bekreftet Frankrikes manager Didier Deschamps tirsdag at dette ikke var tilfelle, og sa at spissen vil måtte gjennomgå en operasjon, men «ikke umiddelbart».

I følge L’Equipe bekymret dette Madrid, som fortalte den franske leiren at de håper Mbappe vil få den nødvendige operasjonen så snart som mulig for å forkorte helbredelsestiden og få ham til å se bra ut når han skal presenteres neste måned.

Mbappes offisielle avsløring på Santiago-Bernabeu er planlagt til 16. juli, men vil bli utsatt hvis Madrid tror at blåmerkene fra operasjonen vil ødelegge utseendet til stjernesigneringen deres ved presentasjonen.

Selv om Madrid-legene spurte om skaden, er de juridisk sett ikke i stand til å gjøre noe ettersom franskmannen forblir under kontrakt med Paris Saint-Germain og vil ikke offisielt slutte seg til de spanske mesterne før 1. juli.

I tillegg ligger avgjørelsen om operasjonsdatoen til slutt hos spilleren, og mens han er på landslaget, er det den franske føderasjonens ansvar for å bli frisk. Madrid har imidlertid gjort følelsene sine klare og sagt at de ikke vil at superstjernen deres skal spille i fredagens kamp mot Nederland eller tirsdagens mot Polen.

Les på Engelske klubber: Aston Villa henter norsk talent i FC København

Mbappe forventes å debutere for Real Madrid i den europeiske supercupfinalen mot Atalanta Bergamo 14. august.

Men hvis Frankrike kommer langt i EM 2024, og forsinker Mbappes operasjon ytterligere, vil dette sannsynligvis bli forsinket til etter starten av La Liga-sesongen.