Man vet aldri, det kan komme en klubb som har mer penger enn vett som vil komme med et tilbud til fotballegende Carlos Tevez som i praksis har vært pensjonert i flere år, i hvert fall mentalt!.

Nå melder en rekke argentinske medier at et av landets aller største stjerner har lagt fotballskoene endelig på hylla.

38 åringen som har en lang og imponerende karriere å se tilbake på har stått uten klubb det siste året. Carlos Tevez ble hentet til Europa av West Ham i 2006, men det var først på utlån hos Manchester United året etter han virkelig startet å sette sine spor i fotballverden. Spesielt overgangen fra den røde til den blå delen av Manchester etter to år på Old Trafford satte sinnene i kok.

Les: Alexandre Lacazette får med seg hyllest ut døra

Fansen var sikre på at Manchester United etter to år på lån fra West Ham ville lande en permanent avtale med Carlos Tevez. – Men i istedenfor gikk han til byrival Manchester City hvor han ble i fire år.

I 2013 gikk veien videre til Juventus, før han returnerte til Boca Juniors i 2015. Der spilte han helt frem til forrige sesong, sett bort fra et kort og ekstremt godt betalt opphold i Kina (41 millioner dollar på et år). – Carlos Tevez omtalte året for Shanghai Greenland Shenhua FC som tidenes best betalte ferie, noe som selvsagt irriterte klubbens eiere.

Tevez har blant annet vunnet Premier League treganger, Serie A to ganger og Champions League en gang.

Les: Gerard Pique sender frekke forslag til Miss BoomBum bak ryggen til Shakira

Han spilte 76 kamper og scoret 13 mål for Argentina sitt landslag.