Har ikke blitt mindre skummel å møte på banen med åra. (foto: lyon, twitter)

I 2020 var det slutt på Anfield for den kroatiske midtstopperkjempen, seks år etter overgangen fra Southampton. Lovren hadde båret den røde drakta i 185 kamper og vært med på å busse de største trofeene gjennom Liverpools gater. Etter Anfield ble den noen år i Russland, i januar 2023 var det retur til Lyon, klubben han forlot for nesten ti år siden. Her har det vist seg at Lovren har kommet inn i det en tidligere Lyon-spiller beskriver som et skikkelig vepsebol.

Lovren var på banen i sytten kamper av siste del av Ligue 1-sesongen, avsluttet sesongen med skade, startet 23/24-sesongn med ny skade. Nå har vi ikke hørt Lovren selv klage, men for Moussa Dembele var Lyon en skikkelig «drittklubb» der fundamentale feil hos ledelsen skapte uro blant spillerne.

LES: Må starte helt på nytt med 225 millioners-signering

Dembele valgte å følge pengesporet til Saudi-Arabia i sommer, nå forteller han om oppholdet hos Lyon (2018-23).

-Selv da jeg ikke spilte, så sa man at jeg var problemet, begynner franskmannen til Foot Mercato.

-Man skal vite at klubben er ledet av folk som ikke vet noe om fotball. Det er det største problemet. De bruker kommunikasjon og manipulasjon for å lure supporterne. De snakket om prosjekt Lyon-DNA i 2022, og der satt vi spillere og lo av det i garderoben, men supporterne faller for det, fortsetter Dembele.

LES OGSÅ: Fransk media: Zidane enig om gigantavtale med spillerkjøp for 3,4 milliarder

Som ikke er helt ferdig i tiraden av kritikk mot den tidligere klubb.

-Det er ingen strategi og lederne er inkompetente og arrogante. De er også inkompetente til å selge spillere. Det er en katastrofe. Houssem Aouar, Memphis Depay, Jason Denayer, Pierre Kalulu og jeg forlot alle klubben gratis, kommer det fra Dembele.

Da får vi se om Dejan Lovren melder seg på klagekoret når han har fått noen måneder til i klubben. For tiden er det alt annet enn sportslig harmoni med to poeng på de første seks kampene.