Deco

Etter at Xavi Hernandez i vinter annonserte han ville forlate Barcelona til sommeren, satte president Joan Laporta igang en aksjon for å overtale den spanske manageren til å bli. – en aksjon han angrer på nå.

Men så, på pressekonferansen før sist ukes kamp mot Almería kom han med uttalser som den hårsåre presidenten likte dårlig. Xavi ba fansen om forståelse for at den økonomiske situasjonen er svekket, og at de ikke kan hente stjernespillere på samme måte som for 20 år siden.… og at det der av kan påvirke resultatene.

«Målet er å forbedre oss ved å hente nye spillere. Hvis vi ikke endrer oss, vil vi ikke bli bedre»

Les: Vincent Kompany er enig med Bayern München dager etter Premier League nedrykk med Burnley

Fremtiden til Xavi på Camp Nou er mer enn usikker, spansk presse er ikke helt enige om status. RAC1 at Xavi ikke er manger neste sesong, mens Sport og Marca begge skrev i går at en endelig avgjørelse ikke er tatt. Kosten for å gi Xavi sparken etter de nå overtalte han til å bli vil koste skjorta. – Også her er spriker spansk presse, noen mener det vil koste så lite som 9 millioner euro, mens andre melder at prisen for å bli kvitt Xavi nå er 15 millioner euro.

Et tegn på at noe kommer til å skje nå er det faktum at Deco har møtt Hansi Flick i London

ESPN melder at Barcelonas sportsdirektør Deco og assistent Bojan Krkic var i London onsdag for å møte den tyske manageren Hansi Flick. Formålet med møtet å diskutere en fremtid for Flick som Barcelona manager.

På søndag reiser Barcelona Estadio Ramón Sánchez Pizjuán for serieavslutning mot Sevilla. – Etter det vil kaos bryte ut, bare vent og se!

Flick har vært uten jobb siden han forlot stillingen som landslagssjef for Tysklands, og har tidligere også vært manager i Bayern München. – Han forlot den tyske giganten med suksess i ryggen for å overta landslaget sommeren 2021. – Han var forøvrig med å vinne VM med Tyskland i 2014 som assistent, det banet veien for større roller.

Mundo Deportivo har hatt Flick på sine kandidatlister for managerjobben i Barcelona, ​på samme lister finner vi reservelagstrener Rafael Marquez.

Les: Gjør klart 400 millioners-bud på Alexander Sørloth