Dean Henderson (foto: united, twitter)

Dean Henderson forlenget med Manchester United i den tro at førstekeeper David de Gea var på en nedadgående kurve og trolig på vei bort fra Old Trafford. – Vel som så ofte ellers i livet, ting svinger. Den spanske keeperen gjør det vesentlig bedre igjen og Dean Henderson har hatt «noen vanskelige måneder»

90min skriver at den meget talentfulle engelske keeperen holder alle alternativer åpne og aktivt søker etter alternativer. – Det er avtalt en større gjennomgang med Manchester United i januar, 24 åringen ønsker å være godt forbedret og ha alternativer både i Premier League og andre store ligaer klart før fremtiden legges.

Les: David Alaba overrasker: «Madrid kan ikke sammenlignes med München, mitt andre hjem»

Henderson klarte å fortrenge David de Gea som Uniteds nummer én i Premier League mot slutten av forrige sesong, og startet ti av de siste 12 kampene.

Imidlertid har langvarige ettervirkninger av COVID-19 satt ham tilbake. I mellomtiden har De Gea begynt å gjenerobre noe av sin gamle form. – Henderson har den siste tiden spilt for United U 23 lag for å bygge seg tilbake i form.

Les: Fabio Cannavaro fikk det plutselig travelt med å forlate Kina

Henderson klør etter å være Manchester Uniteds permanente nummer én siden han kom tilbake fra en vellykket toårig låneperiode i Sheffield United i 2020. – Manager Ole Gunnar Solskjær har bedt Henderson om å kjempe om plassen sin frem til neste overgangsvindu åpnes i januar – en taktikk som allerede ble brukt av Jesse Lingard.

De ansatte i United planlegger deretter å revurdere situasjonen, og Henderson kan be om å få gå hvis han ikke har gjort noen fremskritt. Teamet hans er allerede i diskusjoner med klubber både i England og i utlandet.

Henderson har også blitt advart av Englands manager Gareth Southgate om at han må spille jevnlig på klubbenivå hvis han skal ha sjansen til å ta over som nummer én i England.