Trengte ikke toppscorer mot Chelsea. (foto: city, twitter)

Før Chelsea-kampen gikk Guardiola ut og fortalte at City ikke har en toppscorer på nivå med Lukaku, Ronaldo eller Kane, og forklarte at de må bruke laget. På lørdag var det laget som var best, neste sommer kan Guardiola få «sin Ronaldo».

Chelsea hentet inn Lukaku, United hentet Ronaldo, Tottenham beholdt Harry Kane. Manchester City sendte Sergio Agüero til Barcelona, og satt «ribbet» tilbake da Kane-prosjektet gikk i vasken.

Les: Tottenham står klare, hvis Barcelona vil

På lørdag skulle de regjerende Champions League mesterne opp mot finaletaperen City. Første møte denne sesongen, og stor spenning til hvem som hadde den største offensive slagkraften.

-Vi har ikke samme våpen som United, Chelsea eller Tottenham. Vi har ikke spilleren som scorer 25 mål. Vi må gjøre det som et lag, sa Guardiola ifølge ESPN før kampen.

På lørdag var det laget og Gabriel Jesus som sørget for at Lukaku og Chelsea ikke kunne juble over tre poeng. 0-1 til City på Stamford Bridge er ekstremt sterkt. Neste sesong skal også en av verdens største målgarantister hentes til Etihad Stadium.

Ifølge Daily Mail har City fått mandat av klubbeier Sheikh Mansour til å skaffe seg Mbappé for enhver pris.

For enhver pris.

Les på Tysk fotball: Lewandowski trenger ikke Premier League

22-åringen ser ut til å spasere ut av Parc des Princes på free transfer neste sommer, Manchester City skal overgå det Real Madrid finner på å tilby. Etter at City i sommer var villig til å gi 1,5 milliarder for Harry Kane, skjønner vi at Premier League-klubben er villig til å gå hele veien for å overtale Mbappé om de personlige betingelsene.

Klar for engelsk vinterfotball? (foto: psg, twitter)

Guardiola har etterlyst spilleren som scorer 25 mål i sesongen, i Kylian Mbappé ligger det potensiale til 30-40.

Les: Steve McManaman mener han vet hvilken klubb Haaland velger