Det må være en dårlig dag for West Ham manager David Moyes. Han har fått fart på poengsankingen i Premier League og har krabbet opp til en syvendeplass. – Den skotske manageren var overbevist han hadde sjefene i West Ham på sin side, men han føler seg tråkket på etter klubben har redusert prisen på Declan Rice og i praksis sikret han blir solgt.

The Guardian skriver at 22 åringen ikke lenger har en prislapp på 900 millioner kroner, i sommer ble alle bud under den summen avvist så snart faksen tikket inn. – Både Manchester United og Chelsea var frempå i sommer, West Ham håper en redusert pris på 560 millioner kroner vil lokke frem et salg til sommeren.

Les: Bekreftet: Bayern München har en plan for Upamecano

Det var absolutt ikke det David Moyes så for seg, flere ganger har han poengtert viktigheten av å beholde Declan Rice i klubben.

90 minutter skrev for et par dager siden at Liverpool også var interessert, men de poengterer at Chelsea, som faktisk er Rice sin ungdomsklubb står øverst på listen. – I 2013 hentet West Ham en 14 år gammel Rice til sin egen ungdomssatsning og siden har han vært en del av klubben.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte