David de Gea

Den 30 juni går kontrakten til Manchester Uniteds førstekeeper David de Gea ut på dato. På det tidspunktet vil det være 12 år siden han kom til Old Trafford fra Atlético Madrid. – Nå forhandles det om en forlengelse hvor det ligger i kortene at det blir et lønnskutt.

Siden 2019 har David de Gea vært verdens best betalte keeper. Da er det ikke bare, bare å akseptere at en av verdens desidert største klubber argumenterer for at han må gå kraftig ned i lønn.

The Athletic melder at David de Gea ha takket nei til forlaget fra Manchester United. – Pr i dag har David de Gea en ukelønn på 375 000 pund. Den spanske keeperen skal være villig til å gå ned i lønn, men tydeligvis ikke så mye som klubben krever.

LES: Rodri serverer Solbakken oppskriften på hvordan Norge vinner mot Spania

Hadde disse forhandlingene ligget på bordet for et år siden ville David de Gea som var på tampen av en dårlig periode trolig godtatt det som hadde kommet, men han skal mene at den gode formen som han beviselig har hatt denne sesongen bør belønnes.

Avisen rapporterer ikke i hva som er avstanden mellom partene, men tidligere har det kommet signaler om at Manchester United ønsker å kutte lønna med 100 000 pund.

Les: The Guardian: Ny avsløring om tidligere Chelsea-eier