Knutsen.

Ingen blir overrasket når – ikke hvis – Kjetil Knutsen blir hentet til en større klubb utenfor Eliteserien. Det er derfor heller ikke overraskende at Bodø/Glimt jobber aktivt med å finne en verdig erstatter.

Neste trener som skal inn og fortsette steamen til Glimt (vi ser bort fra den litt seige starten i Eliteserien), skal ikke være hvem som helst.

LES: Der kom endelig bekreftelsen Liverpool-supporterne har ventet på!

I den danske superligaen har nettopp Jess Thorup ledet FC København til serietittel. Thorup tok over etter Ståle Solbakken, som fikk en ublid exit fra klubben han ledet til historisk sterke resultater.

Men med trofeet tilbake i København har Thorup bevist at han er en solid erstatter, som nå har ledet seg inn på radaren til flere klubber, Bodø/Glimt inkludert.

Det er danske B.T som hevder Eliteserieklubben har forhørt seg om Thorup er interessert i å ta over jobben som Glimt-trener den dagen Knutsen drar til det store utland.

LES: The Guardian: Vincent Kompany får jobben!

Selv om det er kult at «lillebror» Glimt skulle ha loddet interessen hos treneren til sin danske «storebror», hevder B.T at FCK-supporterne skal slippe å bekymre seg. 52-åringen Thorup, med kontrakt hos København til 2024, har ingen planer om å forlate prosjektet.