Vincent Kompany

I 2019 dro Manchester City legende Vincent Kompany hjem til Anderlecht for å redde sin barndomsklubb som var i alvorlig trøbbel. -Uten Kompany sine penger og kompetanse er det slettes ikke sikkert klubben hadde overlevd, i det miste garantert ikke vært der de nå.

Økonomien er god igjen og Anderlecht er en toppklubb i Belgia. 36 år gamle Vincent Kompany startet som spillende trener, men har de siste sesongene konsentrert seg om å være manager. En jobb som nå bringer han tilbake til fotballøya.

Burnley har etter en dårlig sesong rykket ned fra Premier League, med 99,99 % sannsynlighet har Vincent Kompany fått jobben med å bringe dem tilbake.

Les: The Guardian: Vincent Kompany får jobben!

Anderlecht bekreftet onsdag kveld at klubben er blitt enig med manager Vincent Kompany om å stoppe samarbeidet. – Det er med stor takknemlighet de nå går hver til sitt.

– Vi har sammen analysert den siste sesongen og diskutert planene for fremtiden. På bakgrunn av det har begge parter bestemt seg for å gå hver til sitt etter avtale. Avgjørelsen ble tatt med mye gjensidig respekt, ifølge Anderlechts hjemmeside.

Se: «Thor: Love and Thunder» ugjenkjennelig Christian Bale som superskurk