Edinson Cavani

Etter min mening er den uruguayanske fotballspilleren Edinson Cavani ikke bare en gave til klubben og byen han spiller i, men til fotballen generelt. – Den 35 år gamle spissen er en fantastisk energibunt som i motsetning til mange andre superstjerner selv i motgang viser fotballglede.

Alle gode ting går mot slutten, men som han sa i et intervju hjemme i Uruguay, når Zlatan kan spille til han er over 40 kan jeg også. Det er bare noen dager igjen av Cavani sin kontrakt med Manchester United. Nå ser det ut til neste stopp blir Serie A hvor det ikke snakkes om pensjonsalder i det øyeblikket en spiller barberer seg for første gang.

LES: Luis Suarez lurt – igjen

Calciomercato melder at Fiorentina har gjenoppdaget sin interessere for Cavani og sitter å tygger på et kontraktstilbud. – De er selvsagt ikke alene, blant andre Salernitana som med et nødskrik overlevde i Serie A er overstrømmende begeistret.

– Jeg vil gjerne rekruttere Cavani gratis. Cavani ville vært en utrolig gave til byen, ettersom Salernitana fortsatt er i Serie A, har klubbens president Danilo Lervolino sagt ifølge Corriere dello Sport.

Totalt ble Edinson Cavani notert for 19 mål på 59 kamper i United-trøya siden han kom fra Paris Saint-Germain sommeren 2020. Spissen har tidligere spilt med Palermo og Napoli i Serie A.

Les: Leeds takket nei til 550 millioner fra fattig gigant