Vi ønsker å se mer av dette uttrykket den neste sesongen. (foto: liverpool)

I en nesten hvilken som helst klubb foruten i Liverpool ville den 29 år gamle spissen Daniel Sturridge vært selvskreven. – Noe antall alternativer vitner om.

Liverpool friga Daniel Sturridge tidligere i sommer, men signatur med en ny klubb har latt vente på seg. – Ifølge Paul Joyce i The Times har 13 klubber henvendt seg til spillerens agenter. DC United og Philaelphia Union i USA, Leganes, Real Valladolid og Real Betis i Spania, Bologna og Atalanta i Italia, Marseille i Frankrike, Eintracht Frankfurt i Tyskland, i tillegg til interesse fra Qatar.

Les: 14-åring fikk tidenes debut hos Borussia Dortmund

Daniel skal ønske sin tidligere arbeidsgiver vell og har valgt å ikke spille for en engelsk klubb denne sesongen, noe Aston Villa som skrapte på døra fikk merke.

Han ble tidligere linket til Aston Villa, men kommer ikke til å spille Premier League-fotball denne sesongen.

Det er en gammel kjenning av Liverpool som nå er den som seiler opp som favoritt, sportsdirektør i Fenerbahce Damien Comolli som hadde samme jobb pre Sturridge i Liverpool skal ha tilbudt en treårskontrakt verdt 10 millioner pund. – Fenerbahce som har hatt økonomiske problemer de siste årene skal ettersigende ha fått både økonomi og ambisjoner på plass igjen. – Besiktas, Trabzonspor og Istanbul Basaksehir har alle vært i kontakt, men de regnes som uaktuelle, ihvertfall nå.

Les på Popidol: Tidenes «putekino» Klovn følger opp med «Klovn The Final»

Det er ikke bare sommerslapphet som er årsaken til at det har tatt tid med en ny klubb. Sturridge fikk en kort straff etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på FA sine regler for gambling, og har nå sonet ferdig. FA har anket lengden på straffen, og mente han burde få en utestengelse på seks måneder.

Han scoret 67 mål på 160 kamper for Liverpool fra 2013 til 2019.